Reviews


5 stars after 167 reviews
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten heerlijk, service prima. Alleen de website vroeg drie keer of ik wilde afhalen of bezorgen. Kan ook aan mij liggen natuurlijk 5/25/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd op tijd geleverd en de warme gerechten waren perfect op temperatuur. De sushi was heerlijk en er was een ruime keuze aan verschillende soorten. Dit was onze eerste bestelling hier en zeker niet de laatste. 5/22/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 🥰 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weinig sojasaus, verder prima! Netjes op tijd en lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, wel flink duurder geworden een prijsstijging van 3 euro vind ik best pittig 5/3/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website werkt. Maar zou graag fotos willen zien van gerechten als ik iets online doe bestellen. 5/1/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/29/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, grote portie. Was eerste keer maar zeker niet de laatste 4/24/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker en prima bezorgd. 4/1/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag heerlijk gegeten. Bestelling was precies op tijd en de sushi heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, heerlijk, snelle levering 2/8/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd perfect en lekker! Vandaag waren ze wat minder strak opgerold wat onhandig was. Maar niet minder lekker hoor! 1/29/2024
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had mij vergist in de tijd en was een uur te vroeg! Werd alsnog meteen en zeer vriendelijk geholpen en de sushi was weer heerlijk! Echt top 12/22/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte kwaliteit sushi, rijst is heel plakkerig en de kwaliteit van de sushi is gewoon slecht! 11/8/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was prima. Sushi over het algemeen wel lekker echter vielen veel stukjes snel uit elkaar, lastig eten. De soy sauce was niet lekker, maar dat is persoonlijk. Het leek wel een veggie saus of zonder zout ofzo. Het was in ieder geval niet flesje met het rode dopje. 11/7/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en super lekker! Wij hadden verschillende soorten vlees sushi (carpaccio, beef, cripsy chicken en teriyaki chicken) en waren allemaal heerlijk. 10/28/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weinig variaties en de sushi was druk met extra smaken en bijzaken dat de smaak flink onderuit haalt. 8/31/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging zou binnen 70 min zijn maar duurde ruim 90 minuten. Dat was wel jammer. 8/17/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, net voor 16.00 uur besteld dan kun je toch op tijd eten ondanks de afstand. 👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, net voor 16.00 uur besteld dan kun je toch op tijd eten ondanks de afstand. 👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was netjes op tijd en het was heerlijk Goed zo This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, rijkelijk gevuld. En goed warm en koud in eigen boxen vervoerd. Aanbevolen! 6/15/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit is redelijk, helaas erg warm. Misschien goed om een degelijke koelbox in de auto te pluggen. 6/12/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, huisgemaakt ijs en een vriendelijke bezorgster. 6/12/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was niet heel smaakvol en hebben de helft weg gegooid 5/19/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl en de kip was nog echt goed warm. 5/17/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van de sushi was erg lekker! De sushi viel alleen helemaal uit elkaar waardoor het erg moeilijk te eten was. Zelfs bij de maki viel de komkommer en de krab eruit. Bestellen en bezorgen was helemaal prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk. De bezorgster was erg vriendelijk in binnen de afgesproken bezorgtijd. 3/27/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was netjes voor geregeld. Op tijd lekker eten en niet al te duur 3/25/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De spicy tuna was niet spicy en de chicken was veels te hard gebakken! Vond het echt te duur voor wat ik heb gekregen 3/25/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top!!!! 1/28/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 74,5€ net genoeg voor 2 personen! Ik geloof niet dat we de juiste box hebben gekregen???? 1/26/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden! Zowel over het eten en de bezorging, ik zeg tot de volgende. Grtzz dayen! 1/20/2023
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vinden de sushi die wij bestellen de lekkerste. En alles er problemen zijn worden die snel en goed opgelost. Blij met sushi moments 12/26/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Weinig voor aardig wat geld. Geen foto op Website van gerechten. 12/5/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Tot de volgende bestelling. Gr uit Cuijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere poke bowls met verse, heerlijke producten. Bestelling werd binnen 40 minuten afgeleverd zoals stond aangegeven bij het bestellen. 10/24/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en nette bezorging 10/10/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom perfect!!!! Bedankt nogmaals.👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Sushi Moments 5 stars after 167 reviews
Sushi Moments