Reviews


5 stars after 35 reviews
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden sushi en tempura was lekker 7/26/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Smaakt nergens naar 7/24/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In Den Haag bestellen we regelmatig poke bowl. Bij lange na niet zo lekker en goed gevuld als bij sushi moments. Telkens een hoogtepunt als ik even de randstad uit ben en Brabant bezoek. 7/23/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewenste levertijd ingevuld 18.45 uur; werd geleverd 17.15 uur (was er een beetje door overrompeld) . Smaakte prima al was de sushi rijst niet echt smaakvol. Weinig sojasaus. Jammer dat ze geen Sashimi hebben. Prijs kwaliteit levering ruim voldoende hoor! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs kwaliteit verhouding erg goed! Snel bezorgd ondanks de afstand. Heerlijk gegeten! 7/10/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was er al mooi op tijd. Lekkere sushi 6/12/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was helemaal prima. Sommige hadden wat groter mogen zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, maar de prijs-kwaliteit vonden we tegenvallen. 6/5/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tamago was a little dry but otherwise it was a great meal 6/3/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging en kwaliteit zijn top! Website werkt ook goed. Ik had alleen wel graag foto's bij het menu gehad. 5/26/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eenvoudig geregeld, prima verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren niet tevreden over de kwaliteit van de sushi; met name de crispy box. De garnalen leken niet gaar en er was niks crispy aan, alles was zompig. Hierover contact opgenomen waarbij we telefonisch niet al te klantvriendelijk werden geholpen maar krijgen wel de crispy box vergoedt, wat het enigszins goedmaakt. Hopelijk word er iets met onze feedback gedaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heeerlijk eten! Alles was ook echt warm, een echte aanrader! 5/8/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi!! 4/17/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en een super service 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Wel wat lang moeten wachten maar is te begrijpen op zaterdagavond! 3/27/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toen bestelling geleverd werd was die niet compleet. Maar na gebeld te hebben werd dat super snel opgelost. Top! 3/27/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Goede service! 3/12/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen! :) 3/6/2021
Sushi Moments Dorpsstraat 2A 0485383384
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Sushi Moments 5 stars after 35 reviews
Sushi Moments